Parlon acusa la Generalitat de "provocar al màxim" perquè l'Estat actuï amb duresa i carregar-se de raons

L'alcaldessa de Santa Coloma sosté que el PSOE apel·larà a la comunitat internacional perquè no se suspengui l'autonomia

rjulve38933301 pl nol mig de la nova membre de l executiva del psoe  n ria 170622094327

rjulve38933301 pl nol mig de la nova membre de l executiva del psoe n ria 170622094327 / Rafa Garrido

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i nou membre de l'executiva del PSOE, Núria Parlon, ha criticat aquest dijous al Govern de Junts pel Sí que intenti "provocar al màxim" l'Estat perquè aquest actuï amb tot el pes de la llei i tota la duresa i així "carregar-se de raons" davant la comunitat internacional. Parlon ha lamentat que en aquest moment de tensió política és difícil arribar a una solució al voltant del debat independentista.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, la dirigent del PSC ha sostingut que el procés sobiranista ha causat una situació de molta "virulència" que, encara que no es vegi als carrers de Santa Coloma, sí que es palpa a les xarxes socials i entre partits polítics. Pel que fa a la possibilitat que el Govern de Mariano Rajoy intentés suspendre l'autonomia catalana, Parlon ha manifestat que el PSOE farà "tots els esforços" per evitar-ho, "si és necessari apel·lant a la comunitat internacional".