LES PORTADES DE LA PREMSA

França vota Macron, Europa respira i tot el quiosc espanyol es mostra exultant

portada-elperiodico-08-05-2017

portada-elperiodico-08-05-2017

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La contundent i inapel·lable victòria del centrista i socioliberal Emmanuel Macron sobre la ultradretana, xenòfoba i antieuropeista Marine Le Pen a les eleccions presidencials franceses -tal com predeien aquesta vegada els sondejos, per cert- alleuja unànimement els diaris de Madrid Barcelona d'avui. La majoria destaquen als seus titulars que França vota per Europa; els menys hi busquen un altre biaix.         

ELS TITULARS DE LES PORTADES

EL PAÍS

"França derrota el radicalisme"; "Tragèdia en el ciclisme aficionat"; "La campanya de Sánchez titlla els seus rivals de 'màfia' a l'ordre de Rajoy"; "Les quatre cites secretes de González amb el seu testaferro".

EL MUNDO

"França es posa en mans de Macron"; "Patxi López: 'Si seguim fent malament les coses, podem desaparèixer'"; "El jutge no fa cas de la petició d'investigar la xivatada a González".

ABC

"França vota reinventar-se dins d'Europa i del sistema".

LA RAZÓN

"Merci la France!"; "La majoria dels votants del PSOE prefereixen que Díaz s'imposi a les primàries"; "Els advocats a Catalunya cobraran 14 euros cada vegada que utilitzin el català".

ARA 

"França vota Europa"; "El suport a Forcadell i Simó serà el primer assaig de la mobilització permanent"; "Una nena morta i dos nens ferits greus en sortir volant un castell inflable"; "El primer himne del Barça, una marxa militar".  

EL PUNT AVUI

"Europa respira".  

LA VANGUARDIA

"França vota sí a Europa"; "La indignació ciutadana per la corrupció preocupa els dirigents del PP"; "Mor una nena després de volar un castell inflable a Caldes de Malavella"; "La CDU de Merkel s'imposa a Schleswing-Holstein". 

EL PERIÓDICO

"França alliberada. Macron derrota clarament Le Pen i Europa mostra alleujament pel resultat"; "Una nena de 6 anys mor al sortir volant un castell inflable"; "Pedrosa guanya a Jerez i ajusta el Mundial".

Notícies relacionades

EL CORREO

"Guanya Macron, respira Europa"; "'Si explota un cotxe volem tots'". Indignació i temor a Getxo per l'incendi provocat de sis contenidors"; "Patxi López: 'No està escrit que el PSOE no pugui desaparèixer".