El PP guanyaria les eleccions municipals a Madrid tot i el 'cas Lezo'

Una enquesta li dona un regidor més després de la dimissió d'Esperanza Aguirre

Podrien governar amb Ciutadans amb majoria absoluta

 

  / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / EFE / MADRID

El Partit Popular recuperaria l'Ajuntament de Madrid, segons un sondeig que publica aquest dilluns el diari 'La Razón', en què es reflecteix que el 'cas Lezo' no afecta aquesta formació política a la capital d'Espanya.

Segons l'enquesta de NC Report feta la setmana passada després de la dimissió d'Esperanza Aguirre al capdavant del grup municipal popular, el PP guanyaria un regidor, de manera que aquesta formació i Ciutadans podrien governar aquest ajuntament amb majoria absoluta.

El PP seria la formació més votada amb un 36,2% que li donaria 22 regidors; Ahora Madrid amb el 31,4%, n'obtindria 19; el PSOE, un 14,9% i 9 regidors, i Ciutadans, 12, 2% i 7 representants.

Ahora Madrid, la formació de l'alcaldessa, Manuela Carmena, és l'única que perd un regidor.

Notícies relacionades

El 54% dels enquestats consideren que Esperanza Aguirre hauria d'haver dimitit abans i al 39% aquesta decisió li sembla bé o molt bé. 

Després de la seva marxa, el regidor Fernando Martínez-Almeida l'ha substituït com a portaveu del PP, al ser elegit aquest divendres amb els vots a favor de la majoria dels 20 regidors del seu grup.