LA PLAGA DE LA CORRUPCIÓ

El germà d'Ignacio González, després de la seva reunió a Interior: "Ha sigut molt interessant. T'ho explicaré, però no per telèfon"

El sumari de l'operació Lezo conté aquesta conversa de Pablo González amb una persona no identificada, segons revela la Cadena SER

zentauroepp38129315 gra017  madrid  21 04 2017   un furg n de la guardia civil a170424094337

zentauroepp38129315 gra017 madrid 21 04 2017 un furg n de la guardia civil a170424094337 / J J Guillen

1
Es llegeix en minuts

Aquest dilluns ha aparegut una nova revelació sobre els protagonistes de l'operació Lezo. Segons ha difós la Cadena SER, el germà d'Ignacio GonzálezPablo González, va trucar a una persona no identificada després de la seva reunió amb el secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, i li va comentar que havia sigut "molt interessant".

La reunió va tenir lloc el 8 de març, "l'endemà de conèixer la possible existència d'una investigació al seu germà", segons consta a l'acte del jutge instructor de l'operació, Eloy Velasco. Ignacio i Pablo González són a la presó des que van ser detinguts la setmana passada. El jutge va decretar per a l'expresident madrileny presó incondicional, i al seu germà li va imposar una fiança de quatre milions d'euros.

Notícies relacionades

Segons ha explicat Nieto, quan va tenir lloc la citada entrevista desconeixia els fets que s'investigaven. El número dos d'Interior va subratllar aquest diumenge que la investigació està sota secret i que, si n'hagués tingut coneixement, "l'últim" que hauria fet "és tenir alguna relació amb la persona investigada".

No obstant, segons la conversa gravada per la Guàrdia Civil que consta al sumari, després de la cita, Pablo González va trucar a una persona no identificada i li va comentar: "La reunió ha sigut molt interessant. T'ho explicaré, però no per telèfon".