Pedro Sánchez multiplica per quatre el nombre d'avals aconseguits a Astúries davant Susana Díaz, segons Escudero

L'exsecretari general va aconseguir reunir 6.500 suports davant els 1.500 obtinguts per la dirigent andalusa

1
Es llegeix en minuts

L'economista Manuel Escudero, membre de l'equip de Pedro Sánchez, ha destacat aquest divendres que l'exsecretari general del Partit Socialista va aconseguir reunir 6.500 avals Astúries davant els 1.500 de Susana Díaz en aquesta comunitat en la carrera per liderar el PSOE.

Escudero, que participa a la tarda en un acte de suport a Sánchez a Lugo amb l'asturiana Adriana Lastra, ha recordat que va ser ahir quan es va iniciar la recollida dels avals i, per tant, encara és "molt d'hora per fer un balanç general".

 "La tasca va començar ahir. Ja s'han recollit els avals a Astúries i Pedro Sánchez n'ha aconseguit al voltant de 6.500 i Susana Díaz 1.500", ha manifestat, per advertir que, tot i així, "són dates molt primerenques per fer un balanç general".

Notícies relacionades

Amb motiu de la seva visita a Lugo, l'economista ha rebutjat pronunciar-se sobre la candidatura de Patxi López, però ha defensat que només "hi ha dues propostes sobre la taula", la que encarna Sánchez i la que representa la presidenta andalusa.

"Hi ha un PSOE amb la proposta de Pedro Sánchez, que pot ser la primera força d'Espanya", ha manifestat, per assegurar que un Partit Socialista amb Pedro Sánchez significa que "molts que se n'han anat a l'abstenció o a altres opcions d'esquerra" en el futur tornaran. Davant això, ha assenyalat que "un PSOE amb Susana Díaz" té "un futur de declivi".