Les portades de la premsa

Rato imposava des del Govern que contractessin les seves empreses, diu 'El Mundo'

El quiosc ofereix un ampli ventall de portades amb la presència d'Erdogan en totes elles

portada-mundo-17-4-2017

portada-mundo-17-4-2017

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El diari 'El Mundo' segueix furgant en les trampes de Rato i avui assegura que quan formava part del Govern d'Aznar obligava a contractar les seves empreses de comunicació, amb la qual cosa va aixecar a l'Estat 30 milions d'euros.

La resta de diaris obre cadascun amb un tema, encara que tots dediquen algun espai al referèndum turc, que ha consolidat la divisió que existeix al país, ja que un 51% ha aprovat la reforma constitucional i el 48% l'ha rebutjat.

Les portades dels diaris

El País: "4.430 víctimas de esclavitud sexual, liberadas en cinco años"; "Turquía otorga con su voto máximos poderes a Erdogan"; "El soberanismo desoye a la opinión pública e insiste en el referéndum"; "Opositar rozando los 40. La crisis y el paro han cambiado el perfil de los que optan a un empleo público".

El Mundo: "Rato imponía desde el Gobierno que contrataran a sus sociedades"; "Una Turquía partida en dos da el poder absoluta a Erdogan"; "La Generalitat multiplica por 13 el gasto en ciberseguridad desde el inicio del 'procés".

La Vanguardia: "L'aposta per la consulta unilateral perd suports"; "Erdogan s'imposa i tindrà poders per governar Turquia sense control"; "Els EUA i la Xina exhibeixen unitat davant la provocació de Corea".

Abc: "Palma celebra la Pascua, i als Reyes. Vítores, aplausos e incluso lágrimas de emoción acompañan a la Familia Real en Mallorca el domingo de Resurrección".

EL PERIÓDICO: "Erdogan es perpetua"; "Relats de refugiats per a un Sant Jordi solidari"; "Colau: "Si guanya la independència en un referèndum, no vol dir que es declari"; "Assassinada una dona per la seva parella, també dona".

Notícies relacionades

La Razón: "El PNV pide para el País Vasco una cosoberanía como la de Gibraltar"; "Ternera está hospitalizado con cáncer terminal"; "Erdogan impone su giro autoritario en una Turquía dividida"; "El Papa muestra su dolor por las guerras: "Si Cristo resucitó, ¿por qué suceden tantas desgracias?".

El Punt Avui: “En política no tot s’hi val (Pascal”; “Erdogan se’n surt per poc”