Albiol denuncia "ordres polítiques" als Mossos per no identificar els que van entrar a la seu del PPC

El dirigent conservador assegura que Anna Gabriel va convocar TV-3 i Catalunya Ràdio perquè cobrissin l''escrache' d'Arran

albiol

albiol

1
Es llegeix en minuts

El president del PPCXavier García Albiol, ha denunciat aquest dimarts que els Mossos tenien "ordres polítiques" de no identificar els membres d'Arran que ahir dilluns van ocupar la seu del seu partit per reclamar la celebració d'un referèndum.

En declaracions a TVE, Albiol ha explicat que després de l'entrada dels joves de l'esquerra independentista a la seu, personal del partit i els seus escortes, que són agents dels Mossos, van desallotjar els manifestants, però que els policies no els van identificar malgrat que els treballadors del PP ho van sol·licitar.

Notícies relacionades

"No van ser identificats per ordres segur polítiques, perquè els Mossos són bons professionals", ha explicat Albiol en una entrevista a TVE, en què ha assegurat que el PPC ja està elaborant la denúncia contra les persones que van participar en la protesta. En tot cas, ha considerat que el grup estava encapçalat per la diputada de la CUP Anna Gabriel, l'exparlamentari David Fernàndez i una altra persona a qui ha qualificat com a "professional de l'ocupació de vivendes i locals de Barcelona".

El dirigent conservador també ha acusat Gabriel d'haver convocat TV-3 i Catalunya Ràdio davant la seu del PP per poder captar l''escrache' de l'organització afí a la CUP.