El PP va premiar el president de la gestora del PSOE per facilitar la investidura de Rajoy

Casado revela que el seu partit va recolzar els pressupostos d'Astúries com a "contraprestació" a l'abstenció dels socialistes

 

  / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

El vicesecretari de comunicació del PPPablo Casado, ha revelat aquest divendres el 'premi' del seu partit al president d'Astúries i responsable de la gestora del PSOEJavier Fernández, a canvi de facilitar la investidura de Mariano Rajoy: el suport als pressupostos del Principat d'Astúries.

Notícies relacionades

En una entrevista a TVE, Casado ha dit que el seu partit "sempre ha complert" amb la "responsabilitat en les dues direccions", i ha definit els pressupostos asturians com a "contraprestació".

El ressentiment del PP per la falta de suports del Govern al Congrés s'ha fet aquest divendres més evident, després que la vigília encaixés un dur revés amb el rebuig al decret de reforma del sector de l'estiba. En aquest sentit, Casado ha apel·lat a la "responsabilitat" de les diferents formacions i ha lloat el PNB, que considera que va ser "un partit responsable" i per això "el PP també ho està sent al País Basc".