Iceta assegura que desconeixia el 'cas Pretòria' i defensa que no hi ha elements de finançament irregular del PSC

En al·lusió a la gestió de CatalunyaCaixa, el líder socialista "posa la mà al foc" per l'exministre Narcís Serra

jregue37377742 madrid 21 02 2017  pol tica   el primer secretario del psc  170316100953

jregue37377742 madrid 21 02 2017 pol tica el primer secretario del psc 170316100953 / AGUSTIN CATALAN

1
Es llegeix en minuts

El primer secretari del PSCMiquel Iceta, ha assegurat aquest dijous que desconeixia les maniobres de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet quan governava el socialista Bartomeu Muñoz. En aquest sentit, s'ha mostrat tranquil perquè "no hi ha cap element de finançament irregular" del seu partit sobre la taula en els fets que es jutgen en el 'cas Pretòria', una trama d'irregularitats urbanístiques comeses entre el 2001 i el 2009 a Santa Coloma, Sant Andreu de Llavaneres i Badalona.

En una entrevista a TV-3, Iceta ha expressat la "tristesa" i la "sorpresa" que li està suposant conèixer els fets que van passar al consistori i ha dit que té "ganes que la justícia faci neteja". No obstant, ha afirmat que no està seguint el judici perquè no se sent part implicada

Notícies relacionades

Iceta ha mantingut que no tenia cap sospita sobre les irregularitats urbanístiques perquè si n'hagués tingut "s'haurien corregit". En tot cas, ha dit que els dirigents socialistes van ser "apartats" de la formació quan va esclatar el cas.

D'altra banda, ha posat la "mà al foc" per l'exministre socialista Narcís Serra i s'ha mostrat convençut que "no s'ha emportat ni un euro a casa" en al·lusió a la investigació per la seva gestió com a president de Catalunya Caixa.