Arrimadas demana que es retransmeti en directe el judici pel 'cas Palau' igual que el del 9-N

La líder de Ciutadans argumenta que la vista oral pel saqueig de l'auditori "també té interès" per emetre's

jregue37191398 madrid 06 02 2017 la portavoz de la ejecutiva de cs  in s ar170228103519

jregue37191398 madrid 06 02 2017 la portavoz de la ejecutiva de cs in s ar170228103519 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts

La líder de CiutadansInés Arrimadas, ha demanat aquest dimarts que es retransmeti en directe per televisió el judici pel 'cas Palau', que comença demà, de la mateixa manera que a Catalunya s'ha pogut veure el judici per la consulta sobiranista del 9-N del 2014, tant el que s'ha celebrat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com el que se segueix aquests dies al Suprem.

En declaracions a l'emissora RAC 105, Arrimadas ha assegurat que "també té interès" seguir el judici per l'espoli del Palau de la Música en els anys en què va ser dirigit per Fèlix Millet i amb què es podria haver lucrat CDCDaniel Osàcar, extresorer d'aquest partit, s'asseurà al banc dels acusats pel seu suposat paper de mediador en el presumpte pagament de comissions il·lícites de la constructora Ferrovial.

Notícies relacionades

"Del judici del 9-N se n'ha fet una retransmissió en directe de tot i pel 'cas Palau' veurem que no fan retransmissions. Si ens han robat, ens han robat a tots els catalans", ha afirmat.

A més, Arrimadas ha retret a les forces sobiranistes que es mostrin "indignades" amb el judici iniciat ahir al Tribunal Suprem al portaveu del PDECat al Congrés, Francesc Homs, pel seu paper en la consulta del 9-N. "Si fas una cosa il·legal i et gastes 13 milions d'euros de tots els catalans en una cosa que saps que no pots fer, no es poden sorprendre tant que et cridi el jutge", ha apuntat.