Les portades de la premsa

El CNI s'acosta als Pujol per protegir el rei Joan Carles, segons 'El Mundo'

El diari assegura que els serveis d'intel·ligència ofereixen ajuda judicial a canvi de silenci

portada-mundo-30-1-2017

portada-mundo-30-1-2017

1
Es llegeix en minuts

El quiosc avui arriba calent amb la informació amb què obre la portada 'El Mundo', que assegura que fonts policials han passat al jutge De la Mata, que porta el 'cas Pujol', informes sobre la mediació del CNI amb l'expresident català per oferir-li ajuda judicial en els casos que afecten la seva prole a canvi que no canti la participació del rei Joan Carles en un compte a Suïssa, en el qual el responsable de la 'Gürtel', Francisco Correa, tenia 18 milions.

A la resta de les portades es repeteixen les gestes de Trump, la derrota de Valls a les primàries i, a Catalunya, els premis Gaudí.

Les portades dels diaris

El País: "Massives manifestacions contra el veto de Trump als immigrants"; "El 'cas Vidal' facilita a la fiscalia investigar el procés independentista"; "Hamon supera Valls i serà el candidat de l'esquerra francesa"; "Indústria accepta que la CNMC intervingui en el preu de la llum".

El Mundo: "Un sector de la Policia implica el rei Joan Carles en el 'cas Pujol"; "Hamon s'imposa a Valls i serà candidat del PS francès"; "Fiscals de 16 estats, contra el veto de Trump a l'entrada de musulmans".

Abc: "L'acta original del 'Iak-42' no és la que es va utilitzar en el judici. En aquest document els generals condemnats no avalaven amb la seva firma el registre erroni dels cossos".

La Razón: "La Generalitat va comprar al Mossad sistemes antiescoltes"; "Tempesta mundial pel 'veto musulmà' de Trump"; "Díaz no farà el pas fins que no se sàpiga la data del Congrés"; "L'esquerra francesa es 'podemitza' amb la victòria d'Hamon a les primàries".

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO: “El ‘boom’ immobiliari omple BCN d'agències”; “Els comuns es presenten com el pal de paller de l'esquerra”; “Els Gaudí es rendeixen a Bayona i Isaki Lacuesta”; “Els fantasmes del Barça”; “Jutges i fiscals dels EUA planten cara a l'‘apartheid’ de Trump”; “Els socialistes francesos elegeixen Hamon i liquiden la carrera de Valls”.

La Vanguardia: “La justícia bloqueja la política de deportacions de Trump”; “Hamon venç Valls i serà el candidat socialista a França”; “Colau compromet el seu nou partit amb el referèndum”.