POLÍTIC ACTIU A LA XARXA

Gabriel Rufián revoluciona Forocoches

El dirigent d'ERC contesta preguntes dels usuaris del fòrum que va definir al Congrés com "una escissió" de Ciutadans

 

  / EFE / CHEMA MOYA

2
Es llegeix en minuts

Gabriel Rufián va 'colar' Forocoches al Congrés el 29 d'octubre passat. En la sessió d'investidura de Mariano Rajoy, el portaveu adjunt d'ERC a la Cambra baixa va esmentar el popular fòrum al referir-s'hi com "una escissió" de Ciutadans. "Els aviso que el mercat de marques blanques del PP està saturat, entre els Cínics Taronges i la seva escissió Forocoches", va etzibar als socialistes.

Aquest dimecres, ha protagonitzat un fil de conversa en el fòrum, en què només es pot ingressar amb invitació. Moments abans de començar a respondre les preguntes dels usuaris, ha insistit en el seu compte de Twitter a al·ludir amb ironia al partit taronja:

"¿Has vingut aquí a trolejar? Em sembla perfecte. Benvingut a la jungla". Era la benvinguda d'un dels usuaris de Forocoches. L'allau de preguntes ha sigut tan gran que alguns s'han impacientat esperant la resposta del seu interlocutor. "Hauries de respondre preguntes serioses i argumentar i donar les teves idees i punts de vista", li apuntaven en un comentari. "Ho intento, però aneu molt de pressa", responia Rufián.

Entre les preguntes formulades al dirigent republicà hi ha de tot. Des de qui s'interessa per la seva visió d'una Catalunya independent fins a qui l'interroga en clau d'humor, sense oblidar el comentat moc de Risto Mejide per la jaqueta de Zara de Rufián ni les al·lusions d'aquest últim a Forocoches i Ciutadans. Aquesta n'és una petita mostra:

Un usuari de Forocoches -- Del 0 al 10, ¿com d'atractiu et sembla el senyor Iñigo Errejón?

Gabriel Rufián -- És molt cuqui, neng. Un 9 on Susana Díaz és un 10.

FC -- ¿Canviaràs de sastre?

G. R. -- Això ho decideix Amancio Ortega segons Risto.

FC -- ¿Què opines dels calbs? ¿Tindrien cabuda en una Catalunya independent?

G. R. -- Mira Duran. I mira Rivera, que s'ha posat cabells.

FC -- ¿Per què ens esmentes tan gratuïtament? ¿Tanta necessitat de fama tens que ens has de ficar pel mig perquè es parli de tu?

G. R. --Em sap greu, però teniu fama de ser més de dretes que el dia de la mare.

FC -- ¿T'ha sorprès (en el bon sentit de la paraula) algun diputat del PP perquè ha sigut especialment amable? Digues noms, que estem a FC.

G. R. -- Del PP em cau molt bé Rafa Hernando. És un gran actor de teatre.

FC -- M'agradaria saber com i per què has accedit a fer aquest A.M.A. ¿Per descobrir com és Forocoches de veritat?

G. R. -- Algú us havia de legitimar després d'escindir-vos de C's.

FC -- ¿És conscient que morirà sent espanyol? 

G. R. -- Soc conscient que encara que a vostè no li agradi moriré sent el que la gent a Catalunya voti que sigui. Una forta abraçada taronja.

FC -- Kaixo Gabriel. ¿Què tal en les teves visites a Euskal Herria? ¿Quin és el teu lloc preferit d'Euskal Herria? Eskerrik Asko!!

G. R. -- Kasko viejo.

FC -- No et sembla una mica hipòcrita venir a donar-te publicitat a Forocoches després d'anar dient constantment fatxes i cunyats a la gent del fòrum?

G. R. -- Em sap greu, però només ho he fet una vegada. En un debat parlamentari arran de la notícia que volíeu ser un partit polític. Considerant els comentaris homòfobs, masclistes i neoliberals d'aquest fòrum, vaig entendre que seríeu una escissió de C's.

Notícies relacionades

FC -- ¿Què opinen els teus pares que no et sentis espanyol sent ells andalusos?

G. R. -- Això no va de sentiments, va de democràcia.