Crits de "fora, fora" a Sánchez-Camacho a Vic

La dirigent del PP català va exigir "democràcia i respecte" a la gent que la va escridassar a la plaça Major

La dirigent del PP català Alicia Sánchez-Camacho va exigir democràcia i respecte a la gent que la va escridassar a Vic. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La presidenta del PP catalàAlícia Sánchez-Camacho, es va trobar aquest dissabte amb una resposta inesperada a la seva presència a Vic (Osona). La dirigent del Partit Popular va ser objecte de crits i esbroncades quan visitava el mercat de la plaça Major de la localitat. Una de les venedores va increpar Sánchez-Camacho i la va instar a anar-se'n de Vic.

Notícies relacionades

Segons les imatges recollides per la televisió El 9TV, la senadora popular va replicar a la venedora assegurant: "Estem en democràcia". Immediatament, diversos dels presents es van sumar als crits de "fora, fora". Sánchez-Camacho els va recriminar la seva actuació i els va dir que havien d'aprendre "democràcia, respecte i educació".

Xavier García Albiol, president del Grup Popular al Parlament, ha sortit en defensa de Sánchez-Camacho a través de les xarxes socials comparant el procés català amb l'Alemanya dels anys 30. "Alemanya, principis dels anys 30'? No!, és la Catalunya del procés en estat pur", ha publicat al seu perfil de Twitter.