La CUP demana la dimissió d'Albert Batlle per l'aldarull de Gràcia

El grup parlamentari condemna amb contundència l'actuació dels Mossos

1
Es llegeix en minuts
Xabi Barrena
Xabi Barrena

Periodista

Especialista en informació sobre el Govern de Catalunya, de ERC y en el seguiment de l'actualitat del Parlament.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La CUP ha adoptat aquest dimarts el famós 'avui no toca' que tan de moda va posar Jordi Pujol i s'ha negat a fer cap valoració del projecte de pressupostos presentat aquest matí. La CUP ha volgut parlar exclusivament dels altercats viscuts a Gràcia dilluns a la nit. Visiblement indignats, els portaveus anticapitalistes han exigit la dissolució de la Brigada Mòbil (Brimo) de la policia catalana i la dimissió del director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle.

Notícies relacionades

"Condemnem l'actuació policial. La resposta a un conflicte polític no pot ser la repressió policial", ha afirmat la diputada Mireia Vehí, que també ha criticat l'ús de les bales de 'foam', "que diuen que són de precisió i que, no obstant, se n'han trobat unitats en balcons". A més, ha mostrat una sèrie de fotografies de les conseqüències d'aquests trets en alguns manifestants. "Si són de precisió per què hi ha impactes a la part de dalt del tors", s'ha preguntat la diputada.

I ja ho hem dit. Sobre pressupostos, ni una paraula. "Quan sigui pertinent ja ho comentarem", ha afirmat Vehí, que ha recordat que, a més, havien rebut la informació poques hores abans.