Anna Gabriel (CUP) tindria "fills en comú amb un grup"

"Tenir fills en família converteix les persones en més conservadores", sosté la diputada anticapitalista

En un avanç del programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, Anna Gabriel, diputada de la CUP, assegura: Si jo pogués formar part d’un grup que decidís tenir fills i filles en comú, em satisfaria la idea.  / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

"Si pogués formar part d'un grup que decideix tenir fills en comú, em satisfaria la idea". Amb aquesta frase, la diputada de la CUP, Anna Gabriel, es refereix al concepte que té del terme 'família' en una entrevista a Catalunya Ràdio que s'emetrà dissabte que ve i de la qual s'ha publicat un breu extracte.

Gabriel considera que les persones que decideixen tenir fills "en família" es converteixen en "més conservadores". "Encara que tu vulguis el millor per a ells, s'entra en una lògica més perversa. La família convencional és pobra i enriqueix molt poc", afirma.

Notícies relacionades

La diputada anticapitalista advoca, "com en moltes altres cultures", per criar els fills amb altres persones que convisquin al mateix espai, ja que el concepte de maternitat i de paternitat "no estan individualitzats" com als països desenvolupats. "No se centren en un nucli petit com una família nuclear", apunta sobre la idea d'una parella amb un o diversos fills.

"La idea és que eduqui la tribu", explica Gabriel, que creu que d'aquesta forma no hi ha "sentiment de pertinença" d'un fill, sinó que són "fills i filles que has tingut i parit tu amb els altres".

Temes:

Anna Gabriel CUP