Rivera: "No vull que el futur d'Espanya estigui en mans de gent que ens fa xantatge"

El líder de Ciutadans creu que la campanya del PP converteix en "enemic" el seu partit

undefined32903200 madrid  23 02 2016  albert rivera  ciudadanos  dur160429165625

undefined32903200 madrid 23 02 2016 albert rivera ciudadanos dur160429165625 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
CARLOS CUÉLLAR / BARCELONA

Després que el Rei hagi posat fi a la XI legislatura espanyola, els partits polítics ja pensen en els resultats que deixarà la jornada del 26-J. Entre ells, Albert Rivera, líder de Ciutadans, que ha manifestat en una entrevista aquest dijous a Antena 3 que les formacions hauran de posar-se d'acord "perquè el 27-J hi haurà el mateix". 

Hi haurà el mateix i els mateixos, perquè Mariano Rajoy, dirigent del Partit Popular, ja va deixar clar aquest dimecres que no pretén abandonar el PP, una condició imposada per Rivera de cara a un futur acord en cas que les dues forces aconseguissin majoria absoluta per governar juntes. 

"La regeneració democràtica és fonamental. ¿Algú pensa que regenerarem aquest país amb Barberá posada a la diputació permanent per Rajoy? No vull que el futur d'Espanya estigui en mans de gent que ens fa xantatge", ha assegurat, contundent, el dirigent de Ciutadans, un partit que, ha explicat, s'està convertint en "enemic" per als populars. 

"El PP vol convertir Ciutadans en l'enemic sense pensar que governen en moltes ciutats gràcies a nosaltres", ha explicat Rivera per recordar que els populars han sigut investits en quatre comunitats autònomes i 15 capitals de província gràcies al vot de la força taronja. 

CAS DE CORRUPCIÓ A GRANADA

Notícies relacionades

Un tema candent que ronda entre els acords que Ciutadans va segellar amb el PP en diverses ciutats és el de la dimissió de l'alcalde de Granada fa unes setmanes per un cas de corrupció urbanística. 

La força política que sostenia El PP granadí a l'alcaldia era C's, que va acordar donar el seu suport al PSOE perquè la ciutat tornés a tenir govern. Davant aquests casos de corrupció, Rivera ha sentenciat que el que li sembla "increïble és que el PP no hagi pres cartes en l'assumpte i segueixi permetent aquesta corrupció urbanística".