Una foto d'Alberto Fernández Díaz atrapa l''actitud paternal' d'Iglesias amb Errejón

Els dirigents podemistes i el regidor del PP assisteixen a la conferència d'Ada Colau a Madrid

iglesias

iglesias / ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ

1
Es llegeix en minuts

El president del grup municipal de PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha captat aquest dilluns l''actitud paternal' de Pablo Iglesias amb Íñigo Errejón i ha llançat la instantània a Twitter.

L'"instant decisiu", com diria Henri Cartier-Bresson, ha tingut lloc durant la conferència que ha ofert Ada Colau a MadridAda Colau, a la qual han assistit el secretari general de Podem i el seu número dos, així com el regidor conservador. A la foto es veu com Iglesias li neteja la cara a Errejón, com faria qualsevol pare amb el seu fill.

Notícies relacionades

Fernández Díaz, situat a la taula de darrere d'Iglesias i Errejón, ha penjat la foto a Twitter sense fer cap comentari d'uan escena tan 'tendra', ja que ha explicat que ha assistit a la conferència de l'alcaldessa "per comprovar si el seu discurs és el mateix que a Barcelona".

Probablement, el moment capturat per Fernández Díaz deu respondre a una broma entre els dos podemistes, després dels tensos moments viscuts arran de la destitució de Sergio PascualSergio Pascual. En altres ocasions, ja han penjat a la mateixa xarxa social algunes bromes sobre l'aspecte infantil d'Errejón: