LA PLAGA DE LA CORRUPCIÓ

Camps manté que hi ha "linxament" contra ell i diu que tot és "absolutament fals"

L'expresident valencià es declara "fart" que se'l relacioni amb la caixa B del PP, nega les 'mordidas' i posa la mà al foc per Barberá i Rus

L’expresident de la Generalitat assegura que no en surt d’una i ja està en una altra / MIGUEL LORENZO / VÍDEO: ATLAS

L’expresident de la Generalitat assegura que no en surt d’una i ja està en una altra
icoy32895652 valencia 22 2 2016  pol tica  francisco camps  pp 160222175812

/

1
Es llegeix en minuts
Laura L. David
Laura L. David

Periodista

ver +

L'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps ha reaparegut aquest migdia per declarar-se “fart” i “indignat” contra les “mentides” i “insídies” que, segons ell, la premsa publica dia sí i dia també contra ell.

En una llarga roda de premsa en què a estones ha parlat de si mateix en tercera persona, Francisco Camps ha negat l'última informació revelada aquest dilluns per la Cadena SER, segons la qual una investigació apuntaria a l'expresident de la Comunitat Valenciana com el nexe amb la caixa B nacional del PP i integrant de l'"organització criminal" del PP valencià. “És absolutament fals”, ha dit Camps, que segueix veient una persecució política i personal contra ell i també un “linxament” contra el PP en les informacions aparegudes des que va esclatar el cas dels vestits del qual va sortir absolt.

Fins a tal punt creu que és una conspiració, que ha arribat a dir que comença a “dubtar” de l'estat de dret i fins i tot ha arribat a demanar al director de la Guàrdia Civil que investigui “qui ha trencat el secret de sumari” i que “en 24 hores” reveli quin agent ha sigut la font del periodista. “Per Camps han preguntat a tots els jutjats d'Espanya, de Finisterre al cap de Gata, i aquest Camps no té res de res”, ha insistit l'exmandatari popular.

A preguntes dels periodistes en una compareixença que ha durat més d'una hora, Camps ha negat haver participat o haver indicat cobrar 'mordidas' al seu partit. També ha negat tenir coneixement que n'hi hagués i ha assegurat que si ho hagués sabut, les hauria denunciat.

Notícies relacionades

Qui també va ser president del PPCV ha posat la mà al foc per Rita BarberáAlfonso Grau i per “tots els espanyols” que no tinguin una sentència ferma, inclosos -ha dit- els líders de Podem Juan Carlos Monedero, Íñigo Errejón i Pablo Iglesias.

També ha fet broma amb la idea de presentar-se a les primàries del seu partit, si finalment se celebren, i tornar a presentar-se a les eleccions autonòmiques, convençut que seria “fàcil” i tornaria a derrotar “de llarg” una esquerra que segons ell només té una obsessió, que és “acabar” amb ell. De moment, ha dit finalment, no contempla presentar la seva candidatura, però ha dit que no ho descarta perquè això seu amb la política “és una vocació irrefrenable”.