publica l'escrit a twitter

El portaveu de Podem al Senat rebutja una invitació del Reial Madrid per anar a la llotja del Bernabéu

"Aniré pagant a la taquilla, com un altre ciutadà", respon en una carta Ramón Espinar

El portaveu de Podem al Senat rebutja una invitació del Reial Madrid per anar a la llotja del Bernabéu

EFE / FERNANDO ALVARADO

1
Es llegeix en minuts

El portaveu al Senat de Podem, Ramón Espinar, ha rebutjat una invitació del Reial Madrid per assistir a un partit de futbol des de la llotja del Santiago Bernabéu. Espinar ha comunicat per carta al club blanc la seva negativa d'anar a l'estadi madridista en qualitat de polític. El portaveu del partit morat al Senat declina aquest "privilegi" dels polítics i remarca que si va a l'estadi a animar el seu equip -Espinar és seguidor madridista- serà "pagant a la taquilla, com un altre ciutadà". El portaveu de Podem al Senat afegeix que precisament participa en Podem per "combatre els privilegis de la classe política".

Espinar ha donat a conèixer l'assumpte aquest dijous a Twitter. El senador ha publicat la carta de resposta al Reial Madrid i ha donat a conèixer que la invitació li ha arribat "amb alguns dies de retard". La invitació era per al partit que es va jugar diumenge passat i que va enfrontar el Reial Madrid i l'Espanyol.

Notícies relacionades

En la carta en què renuncia a la invitació, Espinar destaca que l'il·lusiona l'equip de Zidane i que té "gravat" el "golàs per l'escaire" que va marcar el francès en la final de la Champions a Glasgow.

En el seu comiat, el senador agraeix el gest al Reial Madrid però li demana que no li torni a enviar cap altra invitació. "Les declinaré totes", afirma.