Herzog assumeix el seu fracàs i deixa la direcció d'UPD

Una gestora encapçalarà el partit fins al pròxim congrés

Andrés Herzog a la Moncloa després de reunir-se amb Rajoy el novembre passat.

Andrés Herzog a la Moncloa després de reunir-se amb Rajoy el novembre passat. / EFE / CHEMA MPYA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

El portaveu nacional d'Unió, Progrés i Democràcia (UPD), Andrés Herzog, ha anunciat aquest dissabte que "cedirà el testimoni" a un nou equip de direcció després dels resultats obtinguts en les eleccions generals del 20 de desembre, en què la formació va passar de tenir cinc diputats al Congrés a no obtenir representació parlamentària.

Així ho ha comunicat el partit després de la reunió del Consell de Direcció, en què s'ha acordat que la direcció del partit recaigui fins al pròxim congrés en una gestora encapçalada per Gorka Maneiro, fins ara portaveu adjunt de la formació i diputat al Parlament Basc. 

VOLUNTAT DE PERMANÈNCIA  

Notícies relacionades

Maneiro assumeix el càrrec de coordinador de la gestora “amb el convenciment que les idees d'UPD segueixen sent necessàries per a Espanya”. “Estic segur que la forma de fer política d'UPD és imprescindible, encara més en l'actual situació política, i treballaré per recuperar la confiança dels ciutadans”, ha afirmat el parlamentari basc.

Herzog estava al capdavant de la formació lila des del juliol passat, quan va substituir Rosa Díez després d'imposar-se en primàries a la que llavors era la seva companya Irene Lozano.

Temes:

UPD Rosa Díez