Anar al contingut

Carles Mundó: als quaranta amb molta experiència

El nou conseller de justícia ha sigut secretari de Mitjans de Comunicació i president de l'ACN

XABI BARRENA / BARCELONA

Carles Mundó: als quaranta amb molta experiència

A punt de fer els 40, Carles Mundó (Vic, 1976) ja atresora una magna experiència en la gestió política. Ara s'enfronta al repte de la conselleria de Justícia Amb 27 anys va ser cap de Gabinet de la conselleria d'Educació, amb Josep Bargalló primer, i quan aquest va passar a ser conseller en cap, amb Marta Cid, tots d'ERC. Va repetir com a cap de Gabinet a Cultura i Mitjans de Comunicació, fins al 2008 i, des d'aleshores, i fins al gener del 2011, va ser secretari de Mitjans de Comunicació i president de l'ACN.

Llicenciat en Dret, exerceix a la firma Vallbe.cat, és un dels promotors de Drets.cat, l'associació que denuncia els actes de catalanofòbia, sobretot, a Twitter, on el mateix @CarlesMundo és usuari bastant actiu. En l'àmbit municipal, va ser regidor 16 del seu poble, Gurb.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.