a la xarxa

Campanya de pressió a Mas a la xarxa perquè renunciï a ser president

Més de 3.000 persones han firmat una carta a Change que demana un acord entre independentistes per continuar el procés

jjubierre32328892 mas bertran160107105847

jjubierre32328892 mas bertran160107105847

1
Es llegeix en minuts
Ignasi Fortuny
Ignasi Fortuny

Periodista. Principalment, escric sobre música.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les pressions, en totes les direccions, d'aquest miniprocés en què s'ha convertit la investidura d'un president per a la Generalitat -sigui Mas o un altre- segueixen. Per tots els mitjans. Ara, a través de la plataforma de demandes ciutadanes Change. Una petició en aquesta plataforma reclama a Artur Mas que "renunciï a la presidència de la Generalitat per deixar pas a un altre candidat i d'aquesta manera seguir amb el procés i no tenir noves eleccions". La carta, dirigida a Mas i a Junts pel Sí, demana al president que "desencalli" el procés sobiranista. De moment, la petició ja reuneix més de 3.000 firmants.

Notícies relacionades

I així, després del #pressingCUP, #pressingERC, etcètera, ara la pressió es trasllada al president en funcions amb #MasDeixaPas i #VolemAcord. Pressions que s'han fet notar a les xarxes socials, principalment, i amb militants i dirigents de partits polítics com a protagonistes.

Aquest dijous a la tarda se celebra l'última reunió per buscar un acord que eviti la convocatòria de noves eleccions. Aquest mateix dijous l'ANC ha convocat a les 19.30 hores concentracions davant dels ajuntaments catalans, tot i que a Barcelona finalment la concentració serà a la plaça de la Catedral.