EL CAMÍ CAP A LES URNES

Podem fitxa ara el guionista de 'La bola de cristal'

El filòsof i escriptor Santiago Alba Rico serà el candidat al Senat per Àlaba del partit de Pablo Iglesias

1
Es llegeix en minuts
IOLANDA MÁRMOL / MADRID

Podem ja té un altre fitxatge electoral. Avui és el torn del filòsof i escriptor Santiago Alba Rico, que als anys 80 va ser guionista de La bola de cristal, un programa que dirigia Lola Rico, la seva mare. Segons ha informat la formació lila en un comunicat, Alba Rico serà el seu candidat al Senat per la província d'Àlaba en les eleccions generals que se celebraran el 20 de desembre.

Notícies relacionades

Segons la formació que lidera Pablo Iglesias, la incorporació de l'esmentat filòsof, així com la dfe l'ex JEMAD José Julio Rodríguez o el constitucionalista Javier Pérez Royo han d'emmarcar-se en l'estratègia d'"incloure les figures més destacades i referents de la societat civil espanyola que han demostrat el seu compromís amb la democràcia i els drets humans".

L'escriptor Santiago Alba va néixer a Madrid el 1960 i viu des de fa dues dècades a Tunísia, lloc on ha desenvolupat gran part de la seva obra. Llicenciat en Filosofia per la universitat Complutense de Madrid, ha publicat diversos llibres sobre la seva especialitat a més d'antropologia i política. També els 80 va escriure, juntament amb el filòsof Carlos Fernández Liria, els llibres 'Dejar de Pensar' (1986) i 'Volver a pensar' (1989), una "crítica a la política que llavors impulsava el PSOE", segons la documentació oferta per Podem.