Ángel Ros celebra que el PP es plantegi la reforma constitucional

L'alcalde de Lleida convida Pedro Sánchez a venir a Catalunya a fer campanya "molts dies"

Àngel Ros en l’entrega de premis a l’ajuntament de Lleida.

Àngel Ros en l’entrega de premis a l’ajuntament de Lleida. / Ramon Gabriel

1
Es llegeix en minuts

Àngel Ros, l'alcalde de Lleida i president del PSC, s'ha mostrat complagut que el Partit Popular "se sumi al carro de la reforma constitucional". Així ho ha expressat aquest dimecres en una entrevista a Rac1, en què a més ha deixat clar que els catalans no poden "permetre" una reforma de la Constitució que no reconegui la "singularitat" del poble català.

Així mateix, Ros ha matisat les seves declaracions d'aquest dilluns a TV3 respecte a treure el dret a decidir del programa electoral del partit i ha aclarit que actualment, en política s'ha "confòs amb l'alternativa de la independència". 

També s'ha referit al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a qui convida a assistir "molts dies" a la campanya electoral: "Espero i desitjo que vingui molt a la campanya, fins i tot l'11 de setembre". 

Notícies relacionades

Respecte al fet que la campanya per al 27-S comenci la Diada, l'alcalde considera que "ningú es pot apropiar d'un dia que és patrimoni de tots". A més ha assenyalat que començar aquest dia "confronta les diferents ideologies el dia de la festa nacional".

Per últim, el president del PSC ha dit que "convertir Espanya en un estat federal és difícil, però no impossible com ho és la independència".