EL DEBAT SOBIRANISTA

Albiol demana al PSOE que "cridi a l'ordre" el PSC per penjar estelades

El candidat del PPC reclama a Pedro Sánchez que digui "quin partit socialista vol per a Catalunya"

Xavier García Albiol ha visitat aquest dissabte Badalona / ACN

1
Es llegeix en minuts

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha demanat aquest dissabte al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que "cridi a l'ordre" el PSC per permetre que es pengin banderes independentistes en alguns ajuntaments catalans com els de Badalona, Castelldefels i Terrassa. També li ha reclamat que "es posicioni al costat dels ciutadans que se sentin catalans i espanyols".

Durant una passejada per Badalona, Albiol ha afirmat que el PSC "jugarà un paper bàsic" el 27-S i per això és necessari que Sánchez "digui quin partit socialista vol per a Catalunya" perquè "mentre ell apareix amb una gran bandera (espanyola) en els seus discursos, el PSC permet que es pengin estelades.

"Que Pedro Sánchez es deixi d'ambigüitats", ha reclamat Albiol, que ha reiterat la seva petició al líder socialista perquè "es posicioni al costat d'aquells que volem seguir vivint el nostre sentiment de ser espanyols i catalans amb naturalitat". "Que el PSC s'aclareixi", ha demanat també.

CRÍTIQUES AL PSC

Notícies relacionades

L'exalcalde de Badalona ha criticat el partit de Miquel Iceta perquè "en el cas de Badalona va donar l'alcaldia als radicals de la CUP, a Terrassa ha permès que el municipi entri en l'Associació de Municipis per la Independència, i a Castelldefels també s'han adherit a l'AMI gràcies al PSC".

El PSC "s'ha de pronunciar per evitar que es porti a terme la ruptura que estan provocant Mas i Junqueras", ha afirmat en una passejada pel mercat de la Salut a Badalona, on ha estat acompanyat de la número dos del PPC, Andrea Levy.