CAMÍ CAP A LES URNES

Baños, sobre els suports al 'sí': "68 diputats són legalment suficients. Realment, insuficients"

La CUP insisteix que la victòria independentista requerirà una "majoria popular" el 27-S

Recorda a Puig que els vots al seu partit només "resten a les polítiques de dretes que ell representa"

Antonio Baños.

Antonio Baños.

1
Es llegeix en minuts

El cap de llista de la CUP per al 27-SAntonio Baños, reivindica una "majoria popular" que avali el procés cap a la independència que defensa el seu partit. El fins ara portaveu de la CUP, David Fernàndez, ja havia apuntat que el 27 de setembre haurà de comptar amb el suport al 'procés' en vots, i no només en esconsvotsescons, i va assenyalar que un 55% de suports faria "imparable" la independència. Després que aquest dimarts el president Artur Mas fixés la victòria independentista en 68 diputats, de Junts pel Sí i la CUP, aquest últim va insistir que aquest no és el camí: "Són legalment suficients [els 68 diputats]. Realment, insuficients".

Notícies relacionades

"Volem que aquest procés estigui avalat per una majoria popular", va afirmar Baños aquest dimarts a la nit a RAC-1 en resposta al president de la Generalitat. El candidat també va assenyalar que, ja que la CUP no ha demanat ajuda a Mas, aquest tampoc els hauria de reclamar a ells que l'investeixin president si guanya Junts pel Sí.

RESPOSTA A FELIP PUIG

Baños va replicar, en una entrevista d'ACN, al conseller Felip Puig, que aquest dimarts va avisar que el vot a la CUP resta tant al procés com el que es dipositi per Catalunya Sí que es potCatalunya Sí que es pot. Els vots a la CUP, va dir, "resten a les polítiques de dretes que ell ha representat de manera obscena".