NOVA ETAPA DEL PARTIT MAGENTA

Andrés Herzog, nou líder d'UPD, després de guanyar les primàries amb el 43% dels vots

Ha superat Irene Lozano, que ha obtingut el 40% dels sufragis

1
Es llegeix en minuts

El candidat impulsat per la direcció d'UPD i actual número 'dos' de Rosa Díez, Andrés Herzong, serà el nou líder del partit. Ha guanyat les primàries que s'han celebrat aquest dissabte en el congrés extraordinari amb el vot favorable de 802 afiliats, el 43% dels sufragis.

Herzog, que és contrari a l'acostament a Ciutadans, ha superat la diputada Irene Lozano, que ha obtingut el 40% dels sufragis (745 vots). 

Herzog era el candidat preferit per la direcció sortint.

FORMACIÓ AMB "FUTUR"

El nou líder d'UPD s'ha mostrat convençut que "malgrat el panorama canviant" la seva formació "té futur". "Hem après amb humilitat aquests mesos difícils", ha reflexionat en veu alta Herzog després de saber-se el resultat de les primàries.

Notícies relacionades

A la seva llista per al nou Consell de Direcció de Herzog hi ha diverses persones que ja formaven part de l'equip que fins ara dirigia Rosa Díez, com el diputat basc Gorka Maneiro i la 'eurodiputada Maite Pagazaurtundua.

Herzog (Sant Sebastià, 1974) és advocat de professió i fins ara ha sigut secretari general del grup parlamentari d'UPD, sense ser diputat, i ha encapçalat les principals causes del partit contra la corrupció, com la del 'cas Bankia'.

Temes:

UPD