Rajoy anuncia canvis imminents al PP

El president convoca el comitè executiu del partit el dijous i garanteix que no avançarà les eleccions generals

Rajoy, aquest dilluns, durant la visita que ha fet a l’Expo de Milà, en la celebració del Dia d’Espanya.

Rajoy, aquest dilluns, durant la visita que ha fet a l’Expo de Milà, en la celebració del Dia d’Espanya. / EFE / ALBERTO MARTÍN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

El president del Govern, Mariano Rajoy, va assenyalar que faria els canvis que considera necessaris al Govern i al PP abans que acabés aquest mes i de moment està posant en marxa la maquinària necessària per portar-los a terme. El cap de l'Executiu ha explicat en una conversa informal amb periodistes a Milà que ha convocat per a aquest dijous una reunió del comitè executiu nacional del PP per analitzar la situació després de les eleccions del 24 de maig i formalitzar els canvis que considera necessaris en el partit, informa Efe.

Notícies relacionades

Ara falta saber si anunciarà la remodelació de l'estructura del PP aquest mateix dia o abans i dijous simplement es convoqui el comitè per ratificar els canvis anunciats. Com que també té pensat anunciar canvis al Govern, la idea estesa al PP era que anunciaria tot d'una vegada i a la Moncloa, però potser no sigui així i expliqui per un costat els canvis a l'Executiu i per una altra part els del PP.

El president ha garantit a més que no avançarà les eleccions generals i, per tant, se celebraran quan correspongui, és a dir, al novembre.