INVESTIGACIÓ SOBRE FRAU I CORRUPCIÓ AL PARLAMENT

Bárcenas compareixerà davant la 'comissió Pujol' dilluns que ve per videoconferència

Falciani també parlarà davant la Cambra el mateix dia sota el mateix format

Luis Bárcenas i Hervé Falciani.

Luis Bárcenas i Hervé Falciani.

1
Es llegeix en minuts
RAFA JULVE / BARCELONA

L'extresorer del PP Luis Bárcenas compareixerà dilluns que ve, 15 de juny, davant la comissió d'investigació del Parlament de Catalunya sobre el frau i la corrupció política, coneguda també com a 'comissió Pujol'. Això sí, el que va ser també senador popular intervindrà davant la Cambra catalana per videoconferència. Segons fonts parlamentàries, l'exdirigent conservador ha sol·licitat comparèixer sota aquest format perquè ha al·legat que dilluns que ve ha de fitxar a l'Audiència Nacional i no es pot desplaçar a Barcelona.

Notícies relacionades

En aquesta mateixa jornada també compareixerà Hervé Falciani, l'exempleat de banca que va destapar els noms de desenes de personatges coneguts que tenien comptes en paradisos fiscals. Falciani també parlarà per videoconferència, i en el seu cas els motius de seguretat pròpia hi tenen molt a veure ja que és un home molt odiat per certs sectors.

DE LA ROSA, LA SETMANA SEGÜENT

L'altre dilluns, 22 de juny, li tocarà el torn de comparèixer al Parlament a l'empresari Javier de la Rosa. En aquesta mateixa jornada també hi intervindran l'advocat Joan Piqué Vidal i l'exjutge Luis Pascual Estivill.