Rajoy es passeja en bici amb Aguirre i Cifuentes

El president del Govern ofereix a continuació un míting amb les candidates a l'alcaldia i la Comunitat de Madrid

Rajoy, Cifuentes i Aguirre, durant la passejada en bici que han fet aquest dimecres a Madrid. Vídeo: ATLAS / Foto: JUAN MANUEL PRATS / periodico

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA MARTÍN / MADRID

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha mostrat aquest dimecres el seu suport a les candidates del PP a la Comunitat i l'Ajuntament de Madrid, Cristina Cifuentes Esperanza Aguirre, d'una manera una mica peculiar i que evidencia el moment actual de campanya electoral. Amb una passejada en bicicleta per la ribera del riu Manzanares.

La passejada, a dalt d'unes bicicletes elèctriques del servei de lloguer públic BiciMad, ha començat a les 10 hores, després que Rajoy acabés la seva intervenció en la sessió de control al Govern al Congrés, entre l'estadi Vicente Calderón i el pont de Toledo. Allà els esperava l'alcaldessa Ana Botella, que els ha donat ànims.

Notícies relacionades

El president, que s'ha tret l'americana, ha arrencat el primer i ha liderat la passejada seguit de Cifuentes i Aguirre. La candidata a l'alcaldia ha instat els seus companys a no engegar el motor: "Encara aneu costa avall". I Cifuentes ha clamat: "No val fer carreres".

Els tres dirigents conservadors s'han dirigit cap al pont Perrault de la capital, on Rajoy tenia previst fer un míting en què també intervindran Aguirre i Cifuentes.