CAMÍ CAP A LES URNES

Irene Lozano: "Que ningú tingui cap dubte que UPD es quedarà"

La diputada del partit magenta assegura que estan centrats en la campanya i que parlaran dels seus "problemes" interns després de les municipals

La diputada d’UPD Irene Lozano.

La diputada d’UPD Irene Lozano. / EFE / SERGIO BARRENECHEA

1
Es llegeix en minuts

La diputada d'UPD Irene Lozano s'ha mostrat convençuda aquest dijous que el seu partit seguirà a les institucions i en primera línia política malgrat la debacle que vaticinen tots els sondejos. "Que ningú tingui dubtes que ens quedarem. Ens quedarem a la política, a les institucions i al partit", ha assegurat a Almeria en declaracions als periodistes.

"UPD és el projecte més assenyat i coherent" dels existents, ha afegit, abans de recalcar que la campanya de les eleccions municipals és "decisiva" tant per al seu partit com per als nous, perquè ara es viu un "moment molt volàtil i fluid en què tot està canviant molt de pressa".

Notícies relacionades

Així, ha recordat que quatre mesos enrere les enquestes "feien pensar" que Podem podria governar a Espanya, però "ara ha perdut la meitat d'aquest suport". A més, ha precisat que aquest any comença "un canvi de cicle". "S'obre un cicle electoral en què quedarà establert el model de partit per als pròxims 25 anys", ha assegurat.

En referència als problemes interns del seu partit després que diversos dirigents abandonessin la directiva per la negativa de Rosa Díez a fer autocrítica després de la debacle a les andaluses, entre ells la mateixa Lozano,  la diputada ha declarat que parlaran dels seus "problemes quan passin les eleccions municipals", ja que ara el partit prefereix centrar-se a "resoldre" els de la gent.