Bárcenas disfruta de la neu durant les seves vacances a Viella

L'extresorer del PP torna a anar a firmar al jutjat en un tot terreny

1
Es llegeix en minuts

L'extresorer del PP Luis Bárcenas disfruta de la copiosa nevada que aquests dies protagonitza el Pirineu català. Tot i la neu, Bárcenas compleix amb la seva obligació d'anar a firmar al jutjat de Viella a la Vall d'Aran, des que l'Audiència Nacional li va donar un permís de 14 dies per anar-se'n de vacances a Vaquèira.

Bárcenas es desplaça en tot terreny al jutjat de Viella des del domicili que té al costat de l'estació d'esquí de Baqueira-Beret. Els mitjans de comunicació estan atents als moviments de Bárcenas a la zona. 

OBLIGACIONS

Notícies relacionades

L'extresorer del PP compleix així amb l'obligació de comparèixer en seu judicial tots els dilluns, dimecres i divendres, com el va obligar l'Audiència Nacional per assegurar que es mantingui a disposició de la justícia una vegada va abandonar la presó preventiva, a l'espera de ser jutjat per la seva presumpta relació amb la 'trama Gürtel'. El jutge Pablo Ruz va permetre divendres a Bárcenas sortir de Madrid entre el 20 de febrer i el 6 de març, amb l'obligació de comparèixer amb la mateixa periodicitat al jutjat que tingui més a prop.

El xalet de Bárcenas a Viella està embargat des del juliol del 2013 pel jutge Pablo Ruz, igual que el seu domicili familiar situat al carrer de Príncipe de Vergara de Madrid, però això no li impedeix seguir disfrutant d'aquestes propietats, sempre que no les vengui.