a antena 3

Miguel Ángel Rodríguez, a 'Espejo Público': "El que li falta a Mas és un afusellament"

L'exdirector de Comunicació del PP assegura hores després a Twitter que s'han tergiversat les seves paraules

Imatge de Miguel Ángel Rodríguez en el programa ’Espejo Público’ d’aquest dimecres.

Imatge de Miguel Ángel Rodríguez en el programa ’Espejo Público’ d’aquest dimecres.

1
Es llegeix en minuts

El que va ser director de comunicació del Partit Popular entre els anys 1988 i 1996, Miguel Ángel Rodríguez,  ha declarat al programa d'Antena 3 'Espejo Público': "El que li falta a Mas és un afusellament, llavors estaria fantàstic". "Ell el que vol és això", ha afegit.

El col·laborador del programa que presenta i dirigeix la catalana Susanna Griso ho ha dit després de veure un vídeo elaborat pel programa en què es resumia el procés sobiranista català. Després de les paraules de Rodríguez, la presentadora catalana li ha replicat amb un: "Que bèstia que ets".

El que durant dos anys va ser portaveu del Govern d'Aznar ha seguit comentant les últimes decisions del president Mas, "el ridícul que ha fet és molt difícil de superar. Qualsevol polític en la seva situació se n'anava a casa". En una altra de les seves valoracions, Rodríguez ha considerat que Mas "vol allà la Guàrdia Civil, que el detinguin".

Posteriorment, al seu compte de TwitterTwitter, ha puntualitzat que ell no havia dit això i que s'havien tergiversat les seves paraules, i ha explicat que el que havia dit és que Mas pretenia immolar-se "per salvar-se del ridícul".

VA DIR "COCAÏNÒMAN" AL GRAN WYOMING

Notícies relacionades

L'octubre del 2013 Miguel Ángel Rodríguez va dir "cocaïnòman" al presentador del programa de La Sexta 'El intermedio', el Gran WyomingcocaïnòmanGran Wyoming, durant un debat al programa 'El cascabel al gato' de 13 TV.

 Publicació d'1,5 milions de veus per la independència de Catalunya.