A L'HOSPITAL DE SALAMANCA

Julio Anguita, ingressat per problemes de cor

Els metges li estan fent diverses proves, encara que en principi el seu estat no és greu

El veterà polític d'Izquierda Unida va superar dos infarts el 1993 i el 1998, i una arítmia el 2009

L’excoordinador d’Izquierda Unida Julio Anguita, en una imatge d’arxiu a Còrdova.

L’excoordinador d’Izquierda Unida Julio Anguita, en una imatge d’arxiu a Còrdova. / EFE / RAFA ALCAIDE

1
Es llegeix en minuts

L'excoordinador d'Izquierda Unida Julio Anguita continua ingressat a la Unitat de Coronàries de l'hospital de Salamanca per problemes cardíacs. Segons han confirmat aquest dissabte fonts hospitalàries i de la formació d'Izquierda Unida Salamanca, Anguita va ingressar a l'hospital universitari de la capital salmantina divendres a la tarda.

En un primer moment, el veterà polític va anar al Centre d'Especialitats de Ciudad Rodrigo, localitat salmantina on està de vacances, ja que la seva dona és d'aquest poble. Des d'allà va ser derivat al Complex Hospitalari de Salamanca on continua ingressat a la Unitat de Coronàries, on li estan fent proves per determinar l'abast del seu problema.

Va superar dos infarts i una arítmia

Segons Izquierda Unida, la família de Julio Anguita prefereix mantenir la discreció i, segons sembal, el seu estat no és greu.

Notícies relacionades

L'exdiputat va tenir un infart de miocardi el 1993, en plena campanya electoral, i un altre l'any 1998, mentre que el 2009 també va ingressar per una arítmia cardíaca en un hospital de Cadis.

Anguita passa algunes temporades amb la seva dona a Ciudad Rodrigo, on es van casar a l'ajuntament del municipi el 2007. Aquest dissabte tenia previst participar en un debat del programa televisiu 'La Sexta Noche'.

Temes:

Julio Anguita