La prova de residus confirma que Montserrat González va engegar els trets contra Carrasco

La dona, de 59 anys, va disparar quatre vegades contra la presidenta de la Diputació de Lleó

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / Madrid

Els investigadors de la comissaria de Lleó ja disposen del resultat de la prova de residus, el denominat 'kit' del tret, que ha determinat que Montserrat González, de 59 anys, va ser l'autora dels quatre trets, tres van impactar, que dilluns passat van acabar amb la vida de la presidenta de la diputació de Lleó, Isabel Carrasco.

Notícies relacionades

El cert és que els investigadors no tenien cap dubte sobre l'autora dels trets, ja que en el moment en què van ser disparats, com a mínim dos testimonis van veure la dona a la passarel·la on es va cometre el crim, i allunyar-se després intentant amagar-se la cara amb un mocador blau. El mateix dilluns a la tarda, després de ser detingudes, Montserrat González i la seva filla Triana Martínez es van negar a ser sotmeses a la prova de residus. La titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Lleó, que s'encarrega del jutjat de violència domèstica però que dilluns estava en funcions de guàrdia, Sonia González, va ordenar que se'ls practiqués la prova igualment.

Les proves es van analitzar al laboratori de la comissaria general de la policia científica, de Madrid, que aquest dilluns ha enviat els resultats.