Grífols anima Mas a "no arronsar-se" i a seguir amb el pla sobiranista

El president de la multinacional farmacèutica llança un missatge d'encoratjament al 'president': "Sé que ho està passant difícil. Tiri endavant"

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / Parets del Vallès

El president de la multinacional farmacèutica GrífolsVíctor Grífols, anima el president de la Generalitat, Artur Mas, a "no arronsar-se" i seguir amb el seu projecte sobiranista "amb fermesa i determinació". L'empresari ha llançat aquest missatge en el marc de la inauguració de la nova planta a Parets del Vallès, en un acte en què també ha pres part el mandatari català.

"Quan una organització té un objectiu clar a aconseguir, no s'ha d'espantar per les crítiques que qüestionin la seva estratègia, amb fermesa i determinació es pot arribar molt lluny", ha assenyalat Grífols. En aquest sentit, s'ha dirigit a Mas i li ha dit: "Sé que ho està passant difícil, però si té una determinació, tiri endavant, no es freni".

Notícies relacionades

Mas ha posat com a exemple l'empresa catalana pel seu "projecte, la seva determinació i el seu coratge", així com la seva política basada a invertir en la seva internacionalització sense deixar de fer-ho a Catalunya.

La nova planta que Grífols ha inaugurat aquest dijous permetrà a la multinacional duplicar la seva capacitat de fraccionament de plasma a Espanya fins als 4,2 milions de litres anuals, i permetrà crear 70 nous llocs de treball.