Aguirre, implicada en un incident amb un agent de mobilitat després de ser multada per una infracció de trànsit

La presidenta del PP de Madrid ha aparcat al carril bus de la Gran Vía per treure diners d'un caixer

La policia sosté que la 'lideresa' al marxar ha esclafat la moto d'un dels agents

Esperanza Aguirre, en una imatge del 2011 a Madrid. / David Castro

Esperanza Aguirre, en una imatge del 2011 a Madrid.
La líder del PP de Madrid estudia denunciar els agents.

/

1
Es llegeix en minuts

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, s'ha vist implicada aquest dijous en un incident a la Gran Vía amb un agent de mobilitat, a qui li ha esclafat la moto al marxar de la zona, segons fonts policials, un extrem que nega la dirigent popular. Aguirre, segons fonts pròximes a la dirigent, sosté que tan sols va fregar al marxar la moto amb el seu 4x4 perquè el carril bus era estret i que ho va fer sense voler.

El succés ha tingut lloc passades les quatre de la tarda a la Gran Vía, a l'altura del carrer Callao, on Aguirre ha aturat el seu vehicle en una zona indeguda (el carril bus) per treure diners d'un caixer automàtic, cosa que ha motivat que un agent de mobilitat li demanés la documentació. 

Després de prendre-li les dades i "transcorreguts 15 minuts després de posar-li la multa", segons la versió de la 'lideresa', aquesta ha abandonat el lloc, malgrat que els agents li han comunicat que no havien finalitzat el procés. Fonts pròximes a la dirigent sosté que aquesta va notar que la pretensió dels policies era "entretenir-la" excessivament.

"Els he dit que si necessitaven res més que vinguessin a casa... i s'hi han presentat set policies". "L'únic que volien era una foto", ha explicat Aguirre en declaracions a 'Abc'. També ha donat explicacions sobre el que havia passat al seu compte de Facebook i al de Twitter.

Notícies relacionades

L'agent de mobilitat que ha tractat de multar la presidenta del PP madrileny té previst per la seva part denunciar l'incident, després de ser atès a la seva mútua laboral, segons les fonts policials.

El succés ha provocat que l'ajuntament de Madrid, en mans de l'esposa de José María AznarAna Botella, hagi sortit en defensa de la professionalitat dels agents de mobilitat del consistori, al mateix temps que el partit socialista de Madrid ha reclamat la dimissió d'Aguirre.