POLÍTICA A LA PICOTA

Ana Botella condemna els "atemptats" de Burgos

L'alcaldessa de Madrid, protagonista de Twitter i de la polèmica al referir-se a les mobilitzacions i els disturbis del barri de Gamonal

Ana Botella va fer les polèmiques declaracions sobre Burgos durant la seva visita al centre municipal de gent gran Pío Baroja, a Madrid, ahir.

Ana Botella va fer les polèmiques declaracions sobre Burgos durant la seva visita al centre municipal de gent gran Pío Baroja, a Madrid, ahir. / RAFA ALBARRAN (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, va condemnar aquest dilluns els enfrontaments violents que tenen lloc a Burgos des de fa quatre dies denominant-los "atemptats". Tot seguit va demanar que es diferenciï entre una protesta ciutadana, que "per descomptat és sempre respectable, i una altra cosa que és la violència".

"Jo sens dubte condemno els atemptats de Burgos", sentenciava rotunda l'alcaldessa, abans d'afegir que "una cosa és una protesta ciutadana, que per descomptat és sempre respectable, i una altra cosa és la violència", va declarar dilluns després de visitar el centre de gent gran Pío Baroja.

'Trending' de nou

Notícies relacionades

La frase dels "atemptats" ràpidament la va catapultar --de nou-- al 'top ten' de Twitter, on s'ha convertit en 'trending topic'.

Tot això després que el secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, afirmés que en les protestes d'aquest cap de setmana a Burgos hi ha hagut "infiltrats", grups violents "itinerants", que tenen com a únic interès no la reivindicació dels veïns, sinó "l'exercici de la violència".