El recorregut de la Via Catalana per la Diada

A Barcelona la cadena humana tindrà dues rutes, una pel centre de la ciutat i l'altra pel litoral

Imatge del recorregut de la Via Catalana que passa per Barcelona

Imatge del recorregut de la Via Catalana que passa per Barcelona / ACN

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

El circuit de la Via Catalana recorre tot el litoral català des del Pertús fins a Alcanar. La Via Catalana, que s'estendrà al llarg d'uns 400 quilòmetres, i que ja està gairebé plena, passa per tres de les quatre capitals de província, Girona, Barcelona i Tarragona. 

Desdoblament a Barcelona

Barcelona, per la seva gran densitat de població, tindrà dues vies que travessaran la ciutat, la litoral i la del centre. Aquest desdoblament es produirà al carrer Eduard Maristany i a la carretera de Collblanc. 

Cadena del centre

De nord a sud, la cadena del centre començarà al carrer Eduard Maristany i seguirà per: plaça Llevant, avinguda Diagonal, plaça de les Glòries, avinguda Diagonal, Lepant, Provença, Sardenya, Mallorca, Marina, avinguda Meridiana, passeig Pujades, parc de la Ciutadella, passeig Picasso, Princesa, Allada-Vermell, Montanyans, Pou de la Figuera, Gombau, avinguda Francesc Cambó, avinguda Catedral, Bisbe, plaça Sant Jaume, Ferran, la Rambla, plaça Catalunya, passeig de Gràcia, plaça Joan Carles I, avinguda Diagonal, plaça Francesc Macià, avinguda Diagonal, Loreto, plaça Doctor Ignasi Barraquer, travessera de les Corts i carretera de Collblanc.

Cadena del litoral

La cadena del litoral, de nord a sud, tindrà aquest recorregut: Eduard Maristany, Parc del Fòrum, passeig Marítim de la Nova Mar Bella, passeig Marítim de la Mar Bella, passeig Marítim del Bogatell, passeig Marítim de la Nova Icària, Parc del Port Olímpic, Marina, passeig Marítim de la Barceloneta, parc de la Barceloneta, passeig Salvat Papasseit,  Doctor Aiguader, Carbonell, Doctor Aiguader, plaça Pau Vila, Pla de Palau, passeig Isabel II, passeig Colom , Portal de la Pau, passeig Josep Carner, Drassanes, avinguda Paral·lel, plaça Espanya, Creu Coberta, Sants i es torna a ajuntar a la carretera de Collblanc.

El Pertús-Barcelona-Alcanar

Notícies relacionades

Des del nord, la cadena neix al Pertús i arriba a Barcelona passant per: la Jonquera, Pont de Molins, Figueres, Bàscara, Medinyà, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Dalt, Girona, Fornells de la Selva, Riudellots de la Selva, Vidreres, Tordera, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Caldes d'Estrac, Mataró, Vilassar de Mar, Premià de Mar, el Masnou, Montgat i Badalona per acabar entrant a Barcelona. 

Des de Barcelona arribarà fins a Alcanar passant per: l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló,Vallirana, Ordal, Cantallops, Vilafranca del Penedès, els Monjos, Santa Margarida i els Monjos, la Ràpita, l'Arboç, la Gornal, Bellvei, el Vendrell, Nirvana, Francàs, el Mas Roig, Creixell, Torredembarra, Altafulla, la Móra, Tarragona, Reus, Riudoms, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, l'Hospitalet de l'Infant, el Perelló, l'Ampolla, l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar.