Un vídeo de l'ANC insisteix que els catalans es desplacin a les Terres de l'Ebre l'11-S

L'organització assegura que encara hi ha moltes zones per cobrir en la cadena humana de la Diada

El vídeo ha rebut més de 23.000 visites a Youtube

L’ANC insisteix en la necessitat d’omplir tots els trams de la cadena humana. / periodico

1
Es llegeix en minuts
JARA LALIENA / Barcelona

Fa tot just una setmana, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) publicava un vídeo comunicant la necessitat de cobrir algunes zones de la cadena humana que, fins aleshores, havien rebut poques sol·licituds d'assistència. Al cap de pocs dies, l'organització torna a insistir en aquesta petició i ha publicat un altre vídeo per motivar els catalans a inscriure-s'hi. En menys de 24 hores, ja ha rebut més de 23.000 visites a Youtube.

LES TERRES DE L'EBRE, BUIDES

La peça fa una reconstrucció del que podria passar l'11-S si les zones més desocupades --les de les Terres de l'Ebre-- no s'omplissin. Les imatges emulen la Via Catalana i mostren un grup de participants agafats de la mà en diferents zones de Catalunya. En un lloc concret, la cadena humana es trenca, i ho fa per falta de participants. Hi ha zones buides i, segons l'ANC, la Via Catalana cap a la independència "està a les teves mans", i només si els ciutadans s'ho proposen serà possible elaborar-la. 

INSISTÈNCIA

Notícies relacionades

Per aquest motiu, l'organització continua demanant als catalans que vulguin formar part de la cadena que s'esforcin a desplaçar-se a les zones més desocupades, encara que tinguin lloc reservat en altres indreets més pròxims.

LA PROPOSTA INDEPENDENTISTA

La Via Catalana ja compta amb més de 300.000 inscrits i pretén ocupar 400 quilòmetres de la geografia catalana, passant per 86 municipis diferents de Catalunya.