L'ANC demana als catalans que es mobilitzin per omplir tots els trams de la cadena humana de l'11-S

L'organització ha elaborat un vídeo per motivar els ciutadans a desplaçar-se a les zones menys ocupades

Un vídeo de l’ANC demana als catalans que ocupin tots els trams de la Via Catalana. / periodico

1
Es llegeix en minuts
JARA LALIENA / Barcelona

"Omplir la Via Catalana cap a la independència és a les teves mans". Amb aquesta frase comença el vídeo que l'Assemblea Nacional  Catalana (ANC) ha elaborat per conscienciar els catalans que són responsables de l'èxit de la cadena humana independentista que se celebrarà el pròxim Onze de Setembre a Catalunya. En concret, l'organització ha volgut enviar un missatge directe als ciutadans per transmetre'ls la necessitat d'ocupar totes i cadascuna de les zones habilitades per batre el repte independentista.

TRAMS BUITS

Notícies relacionades

I és que, a un mes de la Diada de Catalunya, encara existeixen molts trams desocupats, que no registren un nombre suficient d'inscrits. Per exemple, pocs participants en el projecte pretenen desplaçar-se fins a les Terres de l'Ebre per completar, així, aquell tros del recorregut. Per això, l'ANC està demanant als assistents que es mobilitzin als territoris amb poca demanda d'inscripcions. De fet, alguns ciutadans ja han fet cas i, tal com expressen al vídeo, han modificat els seus plans per contribuir al triomf del projecte ja que, segons l'organització, la cadena humana "només serà un èxit si omplim tots els trams".

MÉS DE 300.000 INSCRITS

La proposta independentista ja suma més de 300.000 inscrits i molts trams es troben ja complets. El projecte té l'objectiu d'ocupar 400 quilòmetres de Catalunya i pretén passar per un total de 86 municipis amb la finalitat de celebrar la diada nacional de Catalunya.