Lucena considera "fora de lloc" la carta de Chacón a Navarro sobre el dret a decidir

El portaveu parlamentari del PSC apunta que "massa sovint" la diputada pren "decisions que demostren que vol anar a la seva"

Pere Navarro, amb Maurici Lucena, en els seus escons, al Parlament.

Pere Navarro, amb Maurici Lucena, en els seus escons, al Parlament. / CARLOS MONTAÑÉS

1
Es llegeix en minuts

El portaveu delPSCalParlament,Maurici Lucena, considera "fora de lloc"la carta en què la diputada Carme Chacón insta el líder del partit, Pere Navarro, a no sumar-se a un pacte nacional pel dret a decidirCarme Chacón Pere Navarropactedret a decidir. "Ens ha agafat per sorpresa", ha afirmat sobre lamissiva, en que la socialista demana a Navarro que no cedeixi a les pressions dels que, "des de dins o des de fora del partit", busquen que s'incorpori a la iniciativa.

Notícies relacionades

Lucena ha atribuït a Chacón "massa sovint" la presa de "decisions que demostren que vol anar a la seva". "Em sembla que no és la manera de fer les coses dins d'un partit", ha afirmat en el programa 'El matí de Catalunya Ràdio'.  

En relació a lacimerapel dret a decidir que el president,Artur Mas, ha convocat per a aquest dilluns a la tarda, el PSC hi assisteix, segons el portaveu parlamentari, amb l'objecció que "hi ha altres prioritats", en referència a la situació econòmica, i amb el convenciment que el Govern ha d'esgotar la via del diàleg amb el cap del Executiu central,Mariano Rajoy.