Detingut Miguel Ángel Rodríguez per conduir sota els efectes de l'alcohol

L'exportaveu del Govern d'Aznar, que quadruplicava la taxa permesa, ha demanat disculpes a Twitter

Miguel Ángel Rodríguez, quan era portaveu del Govern d’Aznar, el 2001.

Miguel Ángel Rodríguez, quan era portaveu del Govern d’Aznar, el 2001. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Madrid

Qui va ser portaveu del Govern de José María Aznar,Miguel Ángel Rodríguez, ha estatdetingut aquesta matinada aMadriddesprés de provocar unxoc amb tres vehicles que estaven estacionats al districte de Retiro, segons informa el diariEl País. El test d'alcoholèmiaque li ha practicat la policia ha revelat que Rodríguez quadruplicava la taxa d'alcohol permesa.

Els fets han passat aquest divendres a les 01.30 al carrer del Doctor Velasco. Segons el conductor que circulava darrere del vehicle de 'MAR', el cotxe que conduïa l'exportaveu ha xocat primer amb dos vehicles que estaven estacionats al lateral esquerre. Després ha fet un cop de volant i ha xocat contra un altre que estava aparcat al costat dret. 

Delicte de seguretat viària

Al lloc hi ha anat una patrulla de la Policia Municipal que ha sotmès Rodríguez a dos tests d'alcoholèmia. El primer ha donat un resultat de 0,99 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, quan la taxa màxima legal permesa és de 0,25 mil·ligrams. La segona prova ha estat de'1,02 mil·ligrams.

Notícies relacionades

No obstant, Miguel Ángel Rodríguez ha demanat disculpes, a través del seu compte de Twitter, al voltan de les 18.00 hores d'aquest divendres, en els termes següents: "En aquestes hores tan terribles necessito demanar perdó a les tres persones els cotxes de les quals vaig danyar ahir i a la societat pel meu mal exemple".

Rodríguez ha estat acusat d'un delicte de seguretat viària i prestarà declaració en les pròximes hores.