Anar al contingut

TENSIÓ A LA FEDERACIÓ NACIONALISTA

Pelegrí acusa Rull de "sortir a mossegar" cada vegada que parla Duran

El dirigent d'Unió adverteix el convergent que "s'equivoca de destinatari de les seves crítiques"

El conseller assegura que l'oferta de Mas al PSC per entrar al Govern és "real i sincera"

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha acusat el secretari d'organització de CDC, Josep Rull, de "sortir a mossegar" el líder democristià, Josep Antoni Duran Lleida, cada vegada que aquest es pronuncia sobre algun tema. "Rull s'equivoca de destinatari de les seves crítiques. Nosaltres som lleials al pacte, a la federació, al programa electoral i al president, Artur Mas", ha sentenciat en declaracions a TV3 recollides per Europa Press.

Pelegrí ha recorregut a la ironia per apuntar que les crítiques de Rull podrien ser degudes al fet que participa en un concurs o en un joc de rol en què "es donen punts per ficar-se amb Duran".

Socialisme "fort"

El també conseller d'Agricultura ha assegurat que l'oferta de Mas al PSC perquè els socialistes entrin al Govern --que també va llançar a ERC-- és "real i sincera" i no un globus sonda per veure com reacciona la societat. Segons Pelegrí, Catalunya necessita un PSC "fort" que torni a demostrar la seva capacitat per governar i per erigir-se com a alternativa de govern a l'Executiu actual de CiU.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.