Anar al contingut

Baltar demana la suspensió temporal de militància del PP

L'expresident de la Diputació d'Ourense denunciat per presumpta prevaricació afirma que s'aparta "per no perjudicar" el partit

L'expresident de la Diputació d'Ourense i del PP en aquesta província, José Luis Baltar Pumar, ha sol·licitat la suspensió de militància temporal al partit "per no perjudicar l'organització" i mentre duri el procés que s'instrueix contra ell per haver enxufat presumptament un centenar de persones a l'ens provincial. El jutge ha admès una querella contra Baltar per presumpta prevaricació presentada per la fiscalia arran d'una denúncia dels socialistes.

A través d'un escuet comunicat, el PP d'Ourense assenyala que Baltar va registrar aquesta petició aquest dimecres a la tarda a la seu del partit. El jutjat d'instrucció número u d'Ourense va admetre a tràmit la querella de la fiscalia contra Baltar Pumar per un suposat delicte de prevaricació continuat en la contractació de 104 persones quan estava al capdavant de la Diputació, el 2010.

El PP d'Ourense, segons apunta en el comunicat, "agraeix aquesta decisió responsable" adoptada per Baltar i demana, a més, "respecte a la presumpció d'innocència". Els populars ofereixen la "màxima col·laboració" als òrgans jurisdiccionals.

0 Comentaris
cargando