LA CITA DE TV-3

Els candidats van anar a lliurar les seves batalles particulars en el debat i no van formular propostes

Camacho i Rivera van pugnar amb ardor pel vot espanyol i Herrera es va dedicar a fons a parlar de les retallades

Mas va convidar el PP i el PSOE a plantejar-li una proposta conjunta sobre el futur estatus de Catalunya a Espanya

Albert Rivera i Joan Herrera se saluden en presència d’Alfons López Tena i Oriol Junqueras, abans de començar el debat.

Albert Rivera i Joan Herrera se saluden en presència d’Alfons López Tena i Oriol Junqueras, abans de començar el debat. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
RAFAEL TAPOUNET / Barcelona

El foc creuat entre elsset candidats en el debat deTV-3de diumenge va acabar desorientant el mateixArtur Mas, que, no obstant, va aconseguir sortir de la contesa gairebé sense esgarrinxades, i va accentuar la imatge de desemparament del socialistaPere Navarro. Amb la ment posada en les enquestes, els caps de llista van anar a lliurar les seves batalles particulars i van deixar en blanc el capítol de les propostes.

Notícies relacionades

D'un debat electoral a set no es podia esperar gran cosa. Quina papereta, Ramon Pellicer. O converteixes el plató en un pandemònium d'aquells que amenitzen les nits de Tele 5 o et passes pel costat de la rigidesa, limites les interaccions i anestesies l'audiència. Punxada o pessic. Per acabar de posar les coses difícils, l'última notícia del 'TN vespre' va ser la de la mort de Miliki, de manera que gairebé passem de l''Había una vez un circo' a la presentació dels candidats gairebé sense solució de continuïtat (només la informació del temps lo va impedir). I, tot i així, amb tots els elements en contra, Pellicer va salvar els mobles amb certa dignitat durant bona part del programa, deixant jugar i resolent amb educada autoritat els episodis de guirigall. Però ni l'home del mig somriure perpetu va poder evitar que el soroll s'acabés imposant als arguments. "Ja no sé de què estem parlant", va confessar cap al final un perplex Artur Mas. En aquest punt, la majoria dels espectadors compartien la seva desubicació. El candidat socialista, Pere Navarro, també.

>> Llegiu la informació completa "No sé de què estem parlant" a e-Periódico.