'Catalunya demà' estrena un web per debatre els pros i contres d'una hipotètica Catalunya independent

El projecte, realitzat per joves estudiants, vol analitzar la independència des de tots els vessants

Vídeo promocional de Catalunya demà amb la veu de Monts Llussa / periodico

1
Es llegeix en minuts
CLARA ORTIZ / Barcelona

Un grup de sis joves acabats de llicenciar en polítiques per la Universitat Pompeu Fabra va llançar dilluns passat el web 'Catalunya demà' un projecte que va començar fa més d’un any per debatre des de tots els punts de vista com seria una hipotètica Catalunya independent.

Com explica el grup en el manifest del seu portal web, 'Catalunya demà' pretén ser un espai que reculli les opinions de professionals de totes les sensibilitats polítiques del món de l’economia, la cultura, la sociologia o la història. Segons explica el director del projecte, Carles Rútia (@carlesrutia), 'Catalunya demà' vol ser el primer projecte que expliqui els pros i contres d’una Catalunya amb Estat propi, fugint de qualsevol fanatisme.

Web en marxa

Al web de 'Catalunya demà' ja es poden llegir les entrevistes realitzades a Josep Maria de Dios, degà de Dret de la UAB; Xavier Arbós, doctor en Dret; Vicente Ortún, degà de la Facultat d’Econòmiques i Empresarials de la UPF i Víctor Font, fundador de Delta Partners. Pròximament el grup publicarà les entrevistes amb el sociòleg Salvador Giner i amb l’articulista Francesc de Carreras.

Aposta pel bilingüisme

Notícies relacionades

Tots els continguts de web estan en català i en castellà, perquè els lectors se sentin còmodes llegint les entrevistes en la seva llengua materna.

'Catalunya demà', que ja comptava amb un un miler de seguidors a Twitter abans d’estrenar web, compte a més amb un perfil a Facebook i un canal a Youtube

Temes:

Víctor Font