capella ARDENT DE L'EXPRESIDENT DE LA cambra

Més de 2.000 persones diuen l'últim adéu a Heribert Barrera al Parlament

Mas, Pujol, Maragall, Montilla i nombrosos dirigents polítics, entre els assistents

Pasqual Maragall i Núria de Gispert, davant el fèretre de l’històric dirigent d’ERC.

Pasqual Maragall i Núria de Gispert, davant el fèretre de l’històric dirigent d’ERC. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
FIDEL MASREAL / Barcelona

Més de 2.000 persones han visitat la capella ardent d'Heribert Barrera, l'històric dirigent d'ERC ERCi expresident delParlament, oberta des d'aquest matí a les deu fins a les dues a la Cambra catalana. El fèretre, cobert amb una senyera i envoltat de quatre mossos d'esquadra en uniforme de gala, ha presidit la sala de l'Auditori delParlament.

Notícies relacionades

Entre les personalitats que han anat a dir l'últim adéu aBarreradestaca el president Artur Mas, els expresidents de laGeneralitat Jordi Pujol, Pasqual Maragall iJosé Montilla; l'alcalde deBarcelona, Xavier Trias, i el delegat del Govern a Catalunya,Joan Rangel.Mashi ha anat al voltant de la una del migdia, encara que la seva presència no estava prevista, perquè aquest diumenge va morir la seva germana, de 45 anys, després d'una llarga malaltia.

Dirigents d'ERC, Reagrupament iSolidaritat per la Independència també han assistit a donar el condol a la família del lluitador republicà. Dirigents de totes les forces polítiques han anat a la capella ardent. Entre ells hi havia Josep Anglada, el dirigent del partit xenòfob Plataforma per Catalunya, que ha firmat al llibre d'honor en memòria deBarrera.