A l'ombra de Mas

No és un mirall, és la TV

1
Es llegeix en minuts
Rafael de Ribot
Rafael de Ribot

Periodista

ver +

L'agenda del candidat durant la campanya és un trencaclosques en què la gràcia no és encaixar totes les peces, sinó com més millor.Artur Masno sempre coincideix amb el criteri dels seus col·laboradors i amb els compromisos que ells adquireixen, però encara que sigui a contracor, compleix disciplinadament i amb puntualitat amb tots. És un individualista que sap treballar en grup. Això és el que farà aquesta tarda, reservada a preparar amb el seu equip el debat televisiu de demà.

Masja va ser ahir a TV-3, on va ser entrevistat perJosep Cuní, i hi tornarà diumenge per intentar sortir amb vida de l'assetjament al qual espera que el sotmetin la resta dels candidats. Si l'estratègia deMasen un cara a cara ambJosé Montillapassava per mesurar el seu ímpetu per no aparèixer avassallador, situar-se al centre de les crítiques li pot generar una certa empatia per part dels teleespectadors.

Notícies relacionades

Si tenim com a referència les audiències dels últims debats, no seran gaires els que s'asseguin davant el televisor; és més, els rèdits polítics que puguin treure els candidats dels seus encerts seran pocs, però ell i tots els altres saben que poden pagar cars els seus errors.

La relació entreMasi el mitjà televisiu no ha estat mai fàcil. El seu ha estat un viatge que ha anat des de les paròdies deToni Albà(La Cosa Nostra) fins a les actuals deBruno Oro(Polònia), un trànsit de la imatge de candidat teledirigit a polític superficial i cregut. Només quan ha deixat de preocupar-se per com afectava la seva imatge la paròdia ha aconseguit que no li faci ombra. És de preveure que en aquesta campanya no cometrà el mateix error de fa quatre anys i no farà un exorcisme públic amb l'aparició en ple míting del seu perruquer. N'hi ha prou que no repeteixi gaire la falca del «tot i que…».