Les frases dels candidats

Paraula d'Alicia

1
Es llegeix en minuts
Alicia Sánchez Camacho
Alicia Sánchez Camacho

Presidenta del PP de Catalunya.

ver +

25 de novembre:

10.00 h: "Avui és el dia mundial de la lluita contra la violència de gènere. Vull reafirmar el meu compromís total en la lluita contra aquesta xacra. No ens podem quedar amb els braços creuats".

23 de novembre:

 

10.05 h: "Ayer visité la Casa de Andalucía de El Prat. Me reafirmo en que sin los andaluces que vinieron en su dia, Catalunya no sería la que es hoy". 

21 de novembre:

13.40:"No hem de parlar d'ajudes a les famílies sinó d'inversió en les famílies. Cal reconèixer l'aportació que fan a la societat".

20 de novembre:

18.05 h:"No creo que haya mayor felicidad que traer un niño al mundo, por eso defiendo el derecho a la vida".

19 de novembre:

14.58 h:"Hoy he reciclado una campaña de las autonómicas de 2006 sobre seguridad para denunciar que estamos igual que hace 4 años. Hacen falta más efectivos".

18 de novembre:

17.20 h: "Després de la roda de premsa, i ja sense càmeres, he visitat un taller de persones amb discapacitat al Prat. ¡Fan una tasca extraordinària!".

17 de novembre:

17.25:"A Viladecans he comprovat que la gent té problemes i vol solucions. El tripartit no els n'ha donat. Serem decisius per al canvi"

10.17 h:"El que importa: ahir vaig presentar un pla d'austeritat. Retallarem 1.900 milions d'euros que destinarem a pagar dependència, educació i sanitat"

16 de novembre:

17.45 h:"Avui he estat a l'empresa de moda Lola Casademunt. Ella i la seva família són encantadores i han aixecat una empresa en moments molt difícils"

15 de novembre:

13.00 h:"Moltes gràcies a El Periódico per oferir-me l'oportunitat d'explicar el meu programa a Primera Plan@. ¡I als internautes també per les preguntes!"

14 de novembre:

16.45 h: "Avui ha estat un dia emocionant. El Saló del Tinell no tornarà a ser mai més símbol d'exclusió. Per la llibertat i la pluralitat a Catalunya"

11:41 h: "Basagoiti i Feijóo van suposar el canvi al 2009 al País Basc i Galícia. Avui estan amb mi perquè el PPC també serà decisiu a Catalunya"

13 de novembre:

9.43h: "Ahir per unes hores vaig estar a Girona, la meva terra, on vaig trobar molta gent amb ganes de canvi i d'un Govern que ofereixi solucions"

Notícies relacionades

12 de novembre:

14.35 h: "Comencem la campanya de les eleccions de la crisi. Les famílies han de recuperar el seu poder adquisitiu i qualitat de vida. Tenim solucions."